Hložinky jsou už celé věky používány zejména pro svoje pozitivní účinky na kardiovaskulární systém. Hodí se proto skvěle, jako doplněk stravy příznivě působící na normalizaci krevního tlaku, posílení srdce, prevenci srdečních onemocnění a podobně. Více o hložinkách a hlohu se dočtete třeba v našem článku zde: https://www.druiduvsvet.cz/o-bylinkach/o-hlohu/ .
Keltskou krev můžete využít, jako sladidlo do čaje, nechat ji rozpustit ve vodě nebo ji užívat po lžičkách. Fantazii se meze nekladou.
Naši "Keltskou krev" si můžete vychutnat ve třech provedeních:
Keltská krev s citronem
- řidší verze sirupu z hložinek s vyšším obsahem citronu
Složení: hložinky, citron (včetně kůry), třtinový cukr (nerafinovaný), voda.
Keltská krev s levandulí
- standardní sirup z hložinek s příjemnou chutí levandule
Složení: hložinky, levandule, citron (včetně kůry), třtinový cukr (nerafinovaný), voda.
Keltská krev s meduňkou
- standardní sirup z hložinek s decentní chutí meduňky
Složení: hložinky, meduňka, citron (včetně kůry), třtinový cukr (nerafinovaný), voda.
U sirupů z hložinek se může lišit jejich zbarvení. To je ovlivněno přirozenou barvou hložinek a množstvím použitého citronu. Hložinky nikdy nesbíráme pouze z jednoho stromu, není totiž naším účelem hlohy doslova vyplenit. A protože hložinky mají přirozeně červenou barvu v mnoha odstínech (světlejších i tmavších) a naše sirupy udržujeme ve 100% přírodní kondici, tedy ničím je nedobarvujeme, je odstín každé várky lehce odlišný.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
